Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Παρουσίαση του βιβλίου – ποιητικών συλλογών των Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη...

Ναύπλιο: Παρουσίαση του βιβλίου – ποιητικών συλλογών των Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Τούμπα

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ και ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του βιβλίου – ποιητικών συλλογών των συμπολιτών μας Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Τούμπα.

Οι συμπολίτες μας εμφανίζονται για πρώτη φορά με έργο τους στο Ναυπλιακό κοινό και τα καθαρά έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουλίου και ώρα 20.30΄ στην αποβάθρα του παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, μπροστά στο βαγόνι του τρένου, τονίζοντας, έτσι, την πολιτιστική διάσταση και νόημα του χώρου.

Τις συλλογές που περιέχονται στο βιβλίο θα παρουσιάσουν στο κοινό του Ναυπλίου ο Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας, Πρόεδρος του Συλλόγου ΄΄ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, η Μαίρη Παναγιώτου, συγγραφέας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) και ο Θεόδωρος Παπαθανασίου, έμπορος και μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αργολίδος.

Για το έργο τους θα μιλήσουν και θα συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους και οι ίδιοι οι συγγραφείς.

Το κοινό του Ναυπλίου ας τιμήσει με την παρουσία τους νέους λογοτέχνες και την απόφασή τους να ενισχύσουν το έργο του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ