Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέος επαναλήπτης φωνής SV3T του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου «ΣΥ.Ρ.Π.» στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας

Νέος επαναλήπτης φωνής SV3T του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου «ΣΥ.Ρ.Π.» στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας

Ο νέος επαναλήπτης φωνής SV3T ( 438.775 (-7.60) τ91.5) του Συλλόγου ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου «ΣΥ.Ρ.Π.».Ένας νέος αυτόνομος επαναληπτής φωνής πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από την πολιτική προστασία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου το ΔΣ του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία του νέου επαναλήπτη φωνής SV3T στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας. Ο συγκεκριμένος επαναλήπτης ήρθε για να καλύψει την Αργολίδα και την Αρκαδία στα πλαίσια επέκτασης του δικτύου του Συλλόγου μας ενώ παράλληλα θα ανοίξει νέες πύλες επικοινωνίας.
Το όνειρο πολλών ετών για έναν επαναλήπτη στην Αργολίδα είναι πλέον γεγονός και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και βοήθησαν στην εγκατάστασή του.
Σε αυτό το σημείο ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Άργους – Μυκηνών και το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αχλαδόκαμπου και τον πρόεδρό της κ. Θεόδωρο Μπόγρη για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
Το μέλος του Συλλόγου μας Βασίλη Ζώη SV3ISZ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Προέδρου μας για παροχή βοήθειας στο σχεδιασμό του εγχειρήματος αυτού.
Την ΕΟΔ Αργολίδας και τα μέλη μας από αυτή την Ομάδα που μαζί με το Βασίλη και τον πολύ καλό φίλο του Συλλόγου Νικόλαο Τσορβά SY3BFP κάποτε είχαν την ιδέα για τη δημιουργία μια εγκατάστασης στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο επαναλήπτης μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικότερα τον πολύ καλό φίλο του Συλλόγου Νικόλαο Τσορβά SY3BFP για όλη την τεχνική βοήθεια που παρείχε στο Σύλλογο και την άψογη συνεργασία του με τους Καραχάλιο Χρήστο SV3ISC, τεχνικό του Συλλόγου και μέλος του ΔΣ, και τον Αντωνίου Γιάννη SY3ABG, τεχνικό και μέλος της Τεχνικής Ομάδας του Συλλόγου κατά την περίοδο της εγκατάστασης και ευελπιστούμε πώς αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια για να λειτουργεί και να συντηρείται ο επαναλήπτης μας.
Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως ο συγκεκριμένος επαναλήπτης ήταν μια συλλογική προσπάθεια μελών και φίλων του Συλλόγου και δεν επιβάρυνε καθόλου οικονομικά το Σύλλογό μας.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εγκατάσταση του επαναλήπτη.
ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος Καραντζούλης Αλέξανδρος SY3CVC
Ο Αντιπρόεδρος Κριεμπάρδης Νικόλαος SV1SCT
Ο Γραμματέας Κανατσούλης Παύλος SV3MGO
Ο Ταμίας Καραχάλιος Χρήστος SV3ISC
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ