Υλικά:
3 κουταλιές κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα
125 γραμ. βούτυρο
Εκτέλεση:
-Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
-Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
-Στη συνέχεια ρίχνουμε μία-μία τις κουταλιές κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα ρίχνουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε με το χέρι.
-Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια φόρμα κέικ που έχουμε ντύσει με σελοφάν και το πατάμε μετά δάχτυλα να πάρει ωραίο σχήμα.
-Το παγώνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για 1 ώρα και έτοιμος ο κορμός σοκολάτας που θα απολαύσετε με παρέα ή και μόνοι σας!!!
Για περισσότερες συνταγές: O CHEF ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ…
Πηγή: www.missbloom.gr
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…
Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην…
Το βράδυ 21 Δεκεμβρίου, στις 23:48 ώρα Ελλάδας, ο Ήλιος θα βρεθεί στο χειμερινό ηλιοστάσιο,…
Στην δημοτική παιδική βιβλιοθήκη σπουδαστές της Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού (ΣΤΕ) Άργους που φτιάχνουν μαζί με…
Προσωρινή διακοπή υδροδότησης στη Νέα Κίο ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΑΡΜ. Ο Χάρης Σελλής πρόεδρος της ΔΕΥΑ…