Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Μια ακόμα δωρεά του “Ανώνυμου” δωρητή στον «Οίκο Ευγηρίας –...

Ναύπλιο: Μια ακόμα δωρεά του “Ανώνυμου” δωρητή στον «Οίκο Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ . Λένε πως ο πολιτισμός και η κουλτούρα ενός λαού διαφαίνεται στον τρόπο φροντίδας και μέριμνας προς τους ηλικιωμένους και οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Πρόκειται για πράξεις σεβασμού και ανυστεροβουλίας που αρμόζουν σε άτομα τρίτης ηλικίας οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην σωματική, πνευματική και ψυχική τους υγεία, που στέκονται ανήμποροι να αυτοσυντηρηθούν.

Σε αυτή την προσπάθεια του κοινωφελούς Ιδρύματος «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» που έχει στόχο την δημιουργία ενός ποιοτικού περιβάλλοντος ζωής και κάλυψης των αναγκών τους, εμφανίζονται άνθρωποι με «Α» κεφαλαίο που κάνουν πολύτιμες δωρεές, αναπτερώνοντας το ηθικό μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Αξίζει λοιπόν να αναφερθούμε στην μεγάλη προσφορά ενός συμπολίτη μας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, που με την ευεργετική του δράση χάρισε ζωή και πρόσφερε τα εξής πολύ σημαντικά ιατρικά μηχανήματα στο Ίδρυμα μας:

2) ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ EVERFLO PHILIPS

50 τεμ μάσκες οξυγόνου ρινός

20 τεμ μάσκες οξυγόνου ενηλίκων με κάλυμμα και απλές

5 τεμ σωλήνες οξυγόνου Tub 7.6

5 τεμ υδατοπαγίδες

2 τεμ υγραντήρες για συμπυκνωτή οξυγόνου

Ο ανώνυμος Δωρητής μας έχει και στο παρελθόν δείξει τα φιλάνθρωπα αισθήματά του και ιδιαίτερα μέσα σε δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες δεν ξεχνά να παρέχει απλόχερα τη βοήθειά του και να επιδεικνύει αισθήματα αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας.   

Είναι εξαιρετικά σημαντικές οι στιγμές αυτές για την κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Αποδεικνύουν πως η ανθρωπιά και οι αξίες δεν έχουν χαθεί και αφήνουν αναμμένο το φωτάκι της ελπίδας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.

Οι ηλικιωμένοι μας, το προσωπικό και το Δ.Σ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν δημόσια τον άνθρωπο αυτό όχι μόνο για τη συνεχόμενη προσφορά του προς το Ίδρυμα αλλά και για το γεγονός ότι αποτελεί ένα φωτεινό υποστηρικτή στην πραγμάτωση του έργου μας και πραγματικό λειτουργό της κοινωνίας μας.

                       Με εκτίμηση

            Ο πρόεδρος & Αντιδήμαρχος

                        Χρήστος Ζέρβας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ