Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΣυνεργασία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με τον διεθνούς φήμης φυσιοπαθητικό βελονιστή κ. Σταύρο Ψαρουλάκη

Συνεργασία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με τον διεθνούς φήμης φυσιοπαθητικό βελονιστή κ. Σταύρο Ψαρουλάκη

Άλλη μία σημαντική συνεργασία εξασφάλισε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενισχύοντας τη θεραπευτική του ομάδα και προσθέτοντας άλλη μία εναλλακτική επιλογή στο σύνολο των συμπληρωματικών ολιστικών θεραπειών που υποστηρίζονται επιστημονικά στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Πρόκειται για τη συνεργασία με τον διεθνούς φήμης φυσιοπαθητικό βελονιστή κ. Σταύρο Ψαρουλάκη ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος της θεραπευτικής ομάδας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.και εφαρμόζει μία πρωτοποριακή μέθοδο βελονισμού με θεαματικά αποτελέσματα για τους ασθενείς, τη μέθοδο του κρανιοβελονισμού. 

Συγκεκριμένα ο κ. Σταύρος Ψαρουλάκης έχει εξειδικευτεί στη μέθοδο Yamamoto New Scalp Acupuncture ( YNSA ) η οποία θεωρείται επιστημονικά αποδεδειγμένα ως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους βελονισμού παγκοσμίως.
Ως στενός συνεργάτης του Yamamoto ο κ. Σταύρος Ψαρουλάκης έχει μαθητεύσει δίπλα του για πέντε χρόνια, έχει εργαστεί στην κλινική του στην Ιαπωνία και έχει διδάξει μαζί του σε σεμινάρια στη Γερμανία και στην Ιταλία.

Εφαρμόζει εδώ και είκοσι χρόνια τον κρανιοβελονισμό ως συμπληρωματική ολιστική θεραπεία που βασίζεται στη διέγερση ζωνών ( σωματότοπους ) του εγκεφάλου, αντιμετωπίζοντας το κεφάλι ως μικροσύστημα άμεσα συνδεδεμένο με κάθε άλλο σημείο του σώματος.
Παράλληλα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο κρανιοβελονισμός βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις βασικά αναστρέψιμες διαταραχές και ασθένειες, ενώ επανειλημμένα έχει επιβεβαιωθεί ότι βελτιώνει τη θεραπεία κεντρικών και περιφερειακών παραλύσεων και επισπεύδει σημαντικά την αποκατάστασή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φυσιοπαθητικός βελονιστής κ. Σταύρος Ψαρουλάκης δραστηριοποιείται είτε για θεραπείες είτε για εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Αυστρία,την Ελβετία, τη Γερμανία, την Κύπρο ενώ έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία το 1ο σεμινάριο για τη μέθοδο YNSA στην Αθήνα με τη συμμετοχή κορυφαίων βελονιστών μεθόδου YNSA από ολόκληρη την Ευρώπη, την Αμερική
και την Αυστραλία.

Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ καλωσορίζει τον κ. Σταύρο Ψαρουλάκη στην θεραπευτική ομάδα του Κέντρου, του εύχεται να έχει υγεία, πολλές επιτυχίες και με την εφαρμογή της πρωτοποριακής του μεθόδου YNSA να θεραπεύσει τον κόσμο που έχει ανάγκη και να βοηθήσει στην κοινή  προσπάθεια όλων μας για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών μας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ