Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Γιορτή του ποδοσφαίρου και ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών στο ΔΑΚ...

ΒΙΝΤΕΟ: Γιορτή του ποδοσφαίρου και ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών στο ΔΑΚ Άργους με τους θρύλους της Εθνικής 2004

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών διοργάνωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα χθες Δευτέρα 27 Ιουνίου το απόγευμα στο ΔΑΚ Άργους.

“Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Ο αθλητισμός αποτελεί το ισχυρότερο αντίδοτο ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά.

Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» τα μέλη της Εθνικής του 2004 Ζαγοράκης Θοδωρής, Καραγκούνης Γιώργος, Μπασινάς Άγγελος, Κυργιάκος Σωτήρης, παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα, μέλη, ποδοσφαιριστές και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ συμμετείχαν σε ένα συμβολικό αγώνα υπέρ της ζωής και κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων και τους ευχαριστούμε θερμά όλους για αυτό.

Ευχαριστούμε τον Τομεάρχη Αθλητισμού ΝΔ Παναγιώτη Βαλασσόπουλο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, το ΕΚΑΒ, τους εθελοντές διασώστες Ο.Φ.Κ.Α.Θ., το Καλλιτεχνικό σχολείο,το γιατρό αγώνα Πανουτσόπουλο Αθανάσιο, το διεθνή Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στράτο Αποστολάκη για την αμέριστη βοήθεια του στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς και τον Πρόεδρο της ομάδας του Παναργειακού Τσιόδρα Αθανάσιο για τη χορηγία του.”

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ