Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ναύπλιο: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με κεντρικό μήνυμα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» το ΚΕΘΕΑ οργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρες 18.00-22.00 η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ θα βρίσκονται στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείο) στο Ναύπλιο με ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ, ζωγραφική σε πανό και σε πέτρα για μικρούς και μεγάλους και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. 

Υποστηρίζοντας τον αγώνα για ζωή και την δύναμη της αλληλεγγύης και της δημιουργίας, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις δράσεις μας. 

Είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας για μία ζωή με νόημα, υγιείς επιλογές και προσωπικές διεξόδους. Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο. 

Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο παρέχουν υπηρεσίες σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη χρήση παράνομων ή νόμιμων ουσιών (ναρκωτικά, αλκοόλ), με τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 27520 25083, 27520 24376.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ