Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑGraffiti με θέμα "Από την Παλιά στη Νέα Κίο" - Στείλτε τα...

Graffiti με θέμα “Από την Παλιά στη Νέα Κίο” – Στείλτε τα σχέδια-προτάσεις σας

H Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου στο πλαίσιο ο δημιουργίας Graffiti με θέμα “Από την Παλιά στη Νέα Κίο” , διοργανώνει μια συνεργατική τοιχογραφία με συντονιστή τον street artist @ashos.d.signs.

Στείλτε τα σχέδια-προτάσεις σας μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 στο e-mail [email protected], ώστε να επιλεγείτε & να συμμετέχετε στην τοιχογραφία που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Νέας Κίου.
Οι λέξεις κλειδιά για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε την δική σας πρόταση είναι : «Αργοναυτική εκστρατεία – Μικρά Ασία – Μυθολογία».
Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στην πλατεία, ο Apset θα ολοκληρώσει το Graffiti. Παράλληλα στον απέναντι τοίχο, τοπικοί καλλιτέχνες, με την καθοδήγηση του ASHOS & της DIMI, κατασκευάζουν τη δική τους τοιχογραφία.
Ταυτόχρονα μικροί (από 7 ετών και άνω) και μεγαλύτεροι κατασκευάζουν ένα πάνελ 4μ.x2,5μ. που θα χρησιμοποιηθεί ως “πλάτη” για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
Και το βραδάκι, οποίος θέλει μπορεί να κατηφορίσει προς το θεατράκι της παραλίας για τη χορευτική παράσταση “Ο μικρός πρίγκιπας” της Μαριλένας Λιαγκρή .
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ