Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήλωση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την «Ημέρα τιμής...

Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την «Ημέρα τιμής των Αποστράτων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας»

Σήμερα είναι Ημέρα εορτασμού των Αγίων Πάντων και ταυτόχρονα «Ημέρα τιμής των Αποστράτων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».

Μια ημέρα τιμής που καθιερώθηκε από την Πολιτεία ως έκφραση ελάχιστου «φόρου τιμής» για την προσφορά τους στον Ελληνικό λαό, στους πολίτες, στην κοινωνία, στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε αυτούς που κλήθηκαν – κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες- να υπερασπίσουν την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και της χώρας μας.
Σε αυτούς που απέδειξαν με την αυταπάρνησή τους, την ακεραιότητά και το ήθος τους ότι το να υπηρετεί κανείς στην ΕΛ.ΑΣ., πρωτίστως είναι ευθύνη και ταυτόχρονα μεγάλη τιμή.

Και είναι οι αρχές αυτές που δείχνουν το δρόμο στους νέους αστυνομικούς, ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των εν ενεργεία και των απόστρατων, αλλά και συνεισφέρουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα από την Ηγεσία του Σώματος και την πολιτεία για την εγγύηση της ασφάλειας των πολιτών και την προάσπιση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, στο σημερινό μεγάλο εορτασμό της αστυνομικής οικογένειας, θέλω να εκφράσω από την θέση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας σε όλους τους Απόστρατους, τις θερμές ευχαριστίες μας για την προσφορά τους στην κοινωνία, στους πολίτες και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ