Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣ.Μ.Δ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Εγγραφή με την Ομαδική του Σ.Μ.Δ.  Αργολίδας για τον Μαραθώνιο Αθήνας 2022

Σ.Μ.Δ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Εγγραφή με την Ομαδική του Σ.Μ.Δ.  Αργολίδας για τον Μαραθώνιο Αθήνας 2022

Σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα 20 Ιουνίου αρχίζουν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες  που θα πραγματοποιηθούν στις 12-13 Νοεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές θα γίνονται στο χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέας Κίου, Διεύθυνση 25ης Μαρτίου 3 κάθε Δευτέρα και κάθε Τετάρτη από τις 6:30μμ μέχρι τις 8:30μμ. Η προθεσμία των εγγραφών θα λήξει την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση  της ΕΟΣΛΜΑ –Υ το κόστος συμμετοχής για όλα τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου είναι 25 ευρώ ενισχυμένο πακέτο.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι για να πραγματοποιήσετε  εγγραφή με την Ομαδική του Σ.Μ.Δ.  Αργολίδας  θα πρέπει να είστε ταμειακώς ενήμεροι για το 2022. Λόγω περιορισμού θέσεων οι εγγραφές θα γίνονται μόνο στο χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νέας Κίου.

Πληροφορίες 6939672096

Φιλικά
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Μ.Δ.  Αργολίδας 
ο ειδικός γραμματέας 
Νικόλαος Σιαχάμης

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Στις 13 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο 39ος Μαραθώνιος Αθηνών, «ο Αυθεντικός» 2022. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα γίνουν τα 10 χιλιομέτρα.

Ο Μαραθώνιος Αθηνών, “ο Αυθεντικός” δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθηνών, “ο Αυθεντικός” είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής
συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Για ατομικές εγγραφές κλείστε τη θέση σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της
διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) 
Οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής.
Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.athensauthenticmarathon.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ