Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Το αίτημα του Δημήτρη Καμπόσου προς την Υπουργό Παιδείας ώστε να...

ΒΙΝΤΕΟ: Το αίτημα του Δημήτρη Καμπόσου προς την Υπουργό Παιδείας ώστε να διευκολυνθεί η χρηματοδότηση ανακατασκευής σχολικών κτιρίων

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα το πρωί στο Δημοτικό σχολείο των Φιχτίων την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως σε μια επίσκεψη καθ΄ όλα εποικοδομητική. Η Υπουργός άκουσε όλα τα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας και μάλιστα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον όταν της επισήμανα την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε να ανακατασκευαστούν νέα σχολικά κτίρια, καθώς λόγω έλλειψης των οικοδομικών αδειών λόγω παλαιότητας, δεν μπορούν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ!


Η κα Κεραμέως με διαβεβαίωσε πως θα επιληφθεί του θέματος, για το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε ενημερωθεί και σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία θα προχωρήσει στην επίλυσή του. Χαίρομαι για την θετική προσέγγιση και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους μαθητές και το σχολείο που διέκρινα στην Υπουργό και είμαι βέβαιος πως θα προχωρήσουν όλα τα αιτήματά μας.
Επίσης, με χαρά υποδέχθηκα και τον εξαίρετο επιστήμονα ιατρό και Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Γαϊτάνη ο οποίος συνόδευε την Υπουργό Παιδείας & Θρήσκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.
Η σημερινή επίσκεψη με γέμισε με ελπίδα γιατί αξιόλογοι άνθρωποι με όραμα και όρεξη για δουλειά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ