Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου Άργους

Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου Άργους

Την 3η Ιουνίου 2022 στο Κουτσοπόδι πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ όπου έγιναν και οι αρχαιρεσίες και προέκυψε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου μας ως εξής:

Πίππας Κ. Πρόεδρος

Μουζακιώτης Χ. Αντιπρόεδρος

Μακρής Β. Ταμίας

Μπάρλας Α. Γραμματέας

Μπουκάρας Ν. Γενικός Αρχηγός

Καπαρέλος Δ. Έφορος

Αναστασίου Θ. Μέλος

Σωτηρόπουλος Ε. Μέλος

Σωτηρόπουλος Γ. Μέλος

Το νέο Δ.Σ. συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλλαν στην άνοδο της ομάδας μας στην Α1 Κατηγορία . Επίσης, με την ευκαιρία συγχαίρουμε την μεγάλη και ιστορική ομάδα του Παναργειακού για την άνοδό της στην Γ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία, ευχόμαστε καλή πορεία και παραμένουμε ανοιχτοί ευελπιστώντας σε μελλοντική συνεργασία.

Ευχόμαστε επίσης καλή οργάνωση των Πρωταθλημάτων από την ΕΠΣ Αργολίδος και αναμένουμε μια καλή και αποδοτική συνεργασία για το καλό του ποδοσφαίρου στην Αργολίδα.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους ότι προβήκαμε σε συμφωνία συνεργασίας για τα τρία επόμενα χρόνια με τον καταξιωμένο και συντοπίτη μας προπονητή Θανάση Τσιρόπουλο, ο οποίος θα προτείνει τα πλάνα της επόμενης χρονιάς και θα έχει τον γενικό έλεγχο και ευθύνη όλων των τμημάτων Ποδοσφαίρου του Σωματείου.

Ευχαριστούμε τους Φιλάθλους της ομάδας μας για την μέχρι τώρα στήριξη και με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου τους περιμένουμε στο γήπεδο, για να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται με πρωταρχικό στόχο την αξιοποίηση ντόπιων ταλέντων.

Καλό πρωτάθλημα σε όλους!

Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ