Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΜε επιτυχία διεξαχθεί το HELLAS RALLY RAID στο Λουτράκι Κορινθίας

Με επιτυχία διεξαχθεί το HELLAS RALLY RAID στο Λουτράκι Κορινθίας

Με επιτυχία  διεξαχθεί  το HELLAS RALLY RAID στο Λουτράκι Κορινθίας στις 22 έως τις 29 Μαίου 2022 με τον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων στηρίζει τη διοργάνωση.

Το ράλι αυτό, έχει ευρωπαικό χαρακτήρα και αφορά 2.000 χλμ. όπου ξεκινούν από το κέντρο του Λουτρακίου περνάει από περιοχές γύρω από τον Κορινθιακό κόλπο.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για τις μοτοσυκλέτες πρόκειται για μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση  ένα κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, αφού συγκεντρώνει συμμετοχές από 32 χώρες και δημιουργεί πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, όπως η προβολή και διαφήμιση του τόπου  και τα άμεσα οικονομικά οφέλη, καθώς όλες όλες οι διανυκτερεύσεις, η διατροφή, οι ανεφοδιασμοί και τα συνεργεία θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Λουτρακίου.

 

Το HELLAS RALLY RAID  είναι 2ο σε συμμετοχές Rally Raid μετά το Dakar με  διαδρομές 2.000 χιλιομέτρων, με τη συμμετοχή 400 αγωνιζόμενων και 400 ατόμων συνοδούς και υποστηρικτικό προσωπικό, 281 μοτοσυκλέτες, 17 γουρούνες και 44 τετράτροχα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ