Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην τηλεοπτική εκπομπή "Κυριακή στο χωριό ξανά" η Καρυά Αργολίδας

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Κυριακή στο χωριό ξανά” η Καρυά Αργολίδας

Το Δ.Σ. του συλλόγου Καρυάς “Το Αρτεμίσιο” ενημερώνει  ότι η πολυαναμενόμενη προβολή της ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο χωριό ξανά” θα γίνει την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 12:30 το μεσημέρι από τη δημόσια τηλεόραση με το επεισόδιο που θα παρουσιάσει την Καρυά και την ευρύτερη περιοχή μας.

Φανταστικές εικόνες φύσης και ανθρώπων θα προβληθούν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, που αποδεικνύουν ότι η Καρυά είναι ένας δυνατός τόπος που έχει να προσφέρει συγκινήσεις στον επισκέπτη και τον ντόπιο. 

Μπροστά και πίσω από τις κάμερες δούλεψαν και συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι αλλά και φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, με μεράκι για τον τόπο τους και διάθεση να προσφέρουν και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό. 

Θερμές ευχαριστίες όμως απευθύνουμε στους ανθρώπους της παραγωγής και τον παρουσιαστή Κωστή Ζαφειράκη, οι οποίοι επέδειξαν εξαιρετικό επαγγελματισμό. 

Η ποιότητα της εκπομπής αντανακλά το επίπεδο της δημόσιας τηλεόρασης συνολικά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την προβολή μέσω του συγκεκριμένου διαύλου και της εκπομπής αυτής.

O Σύλλογος Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ