Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου...

Το πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Ναύπλιο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθούν στο Ναύπλιο ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2022

Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της 22ας Μαΐου.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 22ας Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης ημέρας.

11.00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Εκφώνηση ομιλίας από τη νηπιαγωγό κα Δέσποινα Μαυρίδου, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας «Η Παναγία Σουμελά».

11.30 Κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο, της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δήμου και του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, στο Μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη (Πλατεία Δημαρχείου), όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Θα ακολουθήσει Εκδήλωση Μνήμης από τον Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας «Η Παναγία Σουμελά».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ