Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος -...

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος – Στο Ναύπλιο η δεύτερη ημέρα εργασιών

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει στην Αργολίδα από 13 έως 14 Μαΐου, «Συνάντηση Εργασίας Επιμελητηριακών Εκπροσώπων και Αναπτυξιακών Φορέων».

Στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης φιλοξενείται στην Αργολίδα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία αποτελεί κορυφαίο αναπτυξιακό γεγονός για την χώρα, δεδομένης της συμμετοχής όλων των Επιμελητηρίων της Ελλάδας.

Η πρώτη ημέρα εργασιών πραγματοποιήθηκε στο Άργος, στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος¨και σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου οι εργασίες μεταφέρθηκαν στο Ναύπλιο στον πολυχώρο “Φουγάρο”

Κατά τη διάρκειά των εργασιών του κορυφαίου οργάνου του Επιμελητηριακού θεσμού έγιναν  εισηγήσεις από τον Προέδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο Φώτιο και τον Προέδρο της ΚΕΕΕ κ. Μασούτη Ιωάννη. Την Κυβέρνηση εκπροσωπούν  οι κ.κ. Χρήστος Σταικούρας, Υπουργός Οικονομικών και Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης και θα αναφερθεί στα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας, κ.κ Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παν. Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ. Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας, Α. Πουλάς, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος, Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι από την Αυτοδιοίκηση, πολιτευτές κ.α.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ