Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Εκδήλωση για την Μικρασιατική Καταστροφή και βράβευση στον Π.Τατούλη για...

Ναύπλιο: Εκδήλωση για την Μικρασιατική Καταστροφή και βράβευση στον Π.Τατούλη για την συμβολή του ανέγερσης του νέου κτηρίου στην Ευαγγελίστρια

Το Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου πραγματοποίησε εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή την Δευτέρα 9 Μαίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και ο εφημέριος και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου πάτερ Ελευθέριος Μίχος.

Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Γιώργος Μανινής, δικηγόρος, τ. Δήμαρχος Νέας Κίου, με θέμα “Μικρασία Χαίρε” , η εκδήλωση έκλεισε με  Μικρασιάτικους χορούς από το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο στον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλης για την προσφορά του στο να υλοποιηθεί το έργο της ανέγερσης του νέου κτηρίου του συσσιτίου στην Ευαγγελίστρια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ