Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Με κάθε επισημότητα εορτάζει το Άργος τον Πολιούχο του Άγιο Πέτρο

ΒΙΝΤΕΟ: Με κάθε επισημότητα εορτάζει το Άργος τον Πολιούχο του Άγιο Πέτρο

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε απόψε Δευτέρα 2 Μαΐου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος το οποίο και εορτάζει τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο Επίσκοπο Άργους τον Θαυματουργό,

χοροστατούντος του Επισκόπου Ωρεών και Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Ελλάδος Φιλόθεου Θεοχάρη και με την παρουσία των Μητροπολιτών, Άρτης Καλλινίκου, Κεφαλληνίας Δημητρίου και Αργολίδος Νεκταρίου.

Ακολούθησε λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Πέτρου στην πόλη, παιανιζούσης της Φιλαρμονικής Άργους παρουσία πλήθους πιστών.

Αύριο Τρίτη 3 Μαΐου το πρωί θα τελεσθεί πολυαρχιεραστική Θεία Λειτoυργία

Παρόντες στον Εσπερινό και τη Λιτανεία ήταν -μεταξύ άλλων- ο γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Γιώργος Διδασκάλου, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος μαζί με το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικούς συμβούλους, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο πρώην Περιφερειάρχης, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Γιάννης Μαντζούνης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κ. Βασίλης Σιδέρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Αναστάσιος Γανώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ Αντώνης Λυμπέρης, ο επιχειρηματίας, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, εκπρόσωποι από την Αυτοδιοίκηση και τα Σώματα Ασφαλείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ