Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο Ναύπλιο το 1ο Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της της Διεθνούς Ενώσεως...

Στο Ναύπλιο το 1ο Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Μετά από κοινή απόφαση των Τοπικών Διοικήσεων Πελοποννήσου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών,

αποφασίστηκε η διοργάνωση του 1ου Παμπελοποννησιακού Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Αργολίδας, Αχαΐας Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, με τη φιλική συμμετοχή της Τ.Δ. Καρδίτσας. 

Το Φιλανθρωπικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Μαΐου 2022 στην πόλη του Ναυπλίου, προς όφελος του Ιδρύματος «Κιβωτός του Κόσμου». 

Για το λόγο αυτό θα διατεθούν προς πώληση 10.000 εισιτήρια, κατόπιν σχετικής άδειας που έλαβε το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., με αντίτιμο το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο ανωτέρω ίδρυμα.

Η Αστυνομία δεν είναι μια Αρχή ξεκομμένη από την κοινωνία, αντιθέτως συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώνουν οι Τοπικές Διοικήσεις Πελοποννήσου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, επιδιώκεται να βγει προς τα έξω το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας, στέλνοντας ένα μήνυμα ζωής και ελπίδας προς την κοινωνία για έναν καλύτερο κόσμο που όλοι αποζητούμε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ