Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑγώνες handball στην Νέα Κίο τα αναπτυξιακά τμήματα του Διομήδη Άργους και...

Αγώνες handball στην Νέα Κίο τα αναπτυξιακά τμήματα του Διομήδη Άργους και της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας

Την Κυριακή σχεδόν μία ολόκληρη μέρα από το πρωί έως το απόγευμα, τα αναπτυξιακά τμήματα του Διομήδη Άργους και της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας στο κλειστό της Νέας Κίου, έδωσαν αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Πελοποννήσου, καθώς επίσης και φιλικούς αγώνες τμημάτων μεταξύ τους.

Για το πρωτάθλημα παίδων ο Διομήδης Άργος νίκησε την Ακαδημία των Σπορ με σκορ 25-12 (ημίχρ. 6-3).

Για το πρωτάθλημα παμπαίδων Α΄ ο Διομήδης Άργους νίκησε με σκορ 38-15 (ημίχρ. 20-4).

Για το πρωτάθλημα παμπαίδων Β΄ η ομάδα της Πάτρας νίκησε με σκορ 15-28 (ημίχρ. 7-13).

Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών ο αγώνας τελείωσε ισοπαλία με σκορ 12-12 (ημίχρ. 6-6), και στην διαδικασία των shout out ο Διομήδης Άργους νίκησε 15-13.

Στα ενδιάμεσα των αγώνων οι ομάδες των παγκορασίδων Α΄ και Β΄ της Ακαδημίας των Σπορ έδιναν φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες Διομήδη Άργους στα αγόρια.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης και τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας για την Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου Γιάννης Παπαγιαννόπουλος που ήταν παρόν στην Νέα Κίο, δηλώνει:

“Διομήδης Άργους και Ακαδημία των Σπορ Πάτρας είναι δύο από τις ομάδες το προσπαθούν να κρατήσουν το άθλημα ζωντανό σε υψηλό επίπεδο στην Πελοπόννησο. Μπορεί μία ολόκληρη ημέρα χάντμπολ να είναι κουραστική για τους παράγοντες των ομάδων και τους γονείς, η χαρά όμως που εισέπραξαν όλα αυτά τα παιδιά που βρέθηκαν σε ένα γήπεδο για αρκετές ώρες, έπαιξαν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους, φώναξαν και υποστήριξαν τις ομάδες είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους και για τα ίδια τα παιδιά που προσπαθούν να φέρουν το άθλημα ψηλά, παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες, λόγω των μεγάλων αποστάσεων των πόλεων μεταξύ τους”.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ