Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς έγιναν από υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς έγιναν από υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στον Άγιο Φωκά του δήμου Δυτικής Λέσβου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Παρθενώνας του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή Ποσείδι – Καλάνδρας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κασσάνδρας.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Κεχριές Κορίνθου, επιβλήθηκε σε γυναίκα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Κορίνθου.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ