Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε επιτυχία ο δρομικός αγώνας που διοργανώνει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους...

Με επιτυχία ο δρομικός αγώνας που διοργανώνει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους (βίντεο)

Την Κυριακή 10 Απριλίου διεξήχθη ο δρομικός αγώνας που διοργανώνει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους και είναι αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες.

Με σύμμαχο τον καιρό δρομείς, εθελοντές και φορείς που συμμετείχαν στον αγώνα είχαν μια όμορφη εμπειρία και μια ακόμα πιο ξεχωριστή ανάμνηση. Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί όπου πάρα πολλοί δρομείς που βρέθηκαν στην αφετηρία ξεκίνησαν να καλύψουν μια απόσταση 18,50 χλμ που απλωνόταν από τους Στρατώνες του Καποδίστρια μέχρι την μυστηριώδη πυραμίδα του Ελληνικού, περνώντας από το Αρχαίο Θέατρο του Άργους και τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής του Κεφαλαρίου σε μια διαδρομή όπου η ομορφιά του τοπίου σε κερδίζει.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Άργους Μυκηνών και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ τον Παναγιώτη Σκούφη και τον πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού κύριο Νίκο Δελή για την μεγάλη υποστήριξη της όλης διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε επίσης τον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο Τ.Τ. Άργους και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας που για πολλοστή φορά με την εμπειρία και τις γνώσεις τους συνέβαλαν καταλυτικά στο λειτουργικό της διοργάνωσης.
Στους εθελοντές, μέλη των προσκοπικών τμημάτων του Συστήματος των γονέων τους αλλά και της Ένωση Παλαιών Προσκόπων .Άργους που με την παρουσία τους καθοδήγησαν με προθυμία και υπομονή τους αθλητές να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους , τον καρδιολόγο κύριο Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο ο οποίος και αποτέλεσε τον επίσημο ιατρό του αγώνα και παρέμεινε μέχρι και την ολοκλήρωση των προσπαθειών όλων των δρομέων που συμμετείχαν.
Τέλος ευχαριστούμε το Οικολογικό Ελαιοτριβείο Ε.Ε. ¨έλιον΄΄ (Δημήτρης Τσαγκαρέλης) που υποστήριξε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση, όπου αποτυπώθηκαν οι προσπάθειες των αθλητών, το Μανάβικο της Νικολέτας (μπανάνες), το Άξιον Εστί (μέλι) και την Emelia (μελάσα) και το Αρχοντικό (ξηροί καρποί – καραμέλες) για τις ιδιαίτερες και ποιοτικές γεύσεις που έδωσαν στον αγώνα. Αλλά και την Τροχαία Άργους για την καταλυτική της παρουσία.
Επίσης την κυρία Σούλα, την κυρία Μαρίνα και την μικρή Κωνσταντίνα για την βοήθεια στον σταθμό υδροδοσίας του 10ου χλμ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΤΣΟΣ
ΑΜΠΝΤΑΛΑ ΤΑΝΝΟΥΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΝΑΝΤΙΑ ΝΤΑΟΥΤΟΒΑ
ΜΑΤΑ ΚΛΗΣΑΡΗ
ΓΑΡΩΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΤΣΟΣ
ΑΜΠΝΤΑΛΑ ΤΑΝΝΟΥΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΕΔΩ : https://ftt.gr/6os-dromos-axion/…
Στον αγώνα το παρών έδωσαν και οι Αθηναίοι Δρομείς και πριν την έναρξη έγινε η απονομή αναμνηστικού βραβείου στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους κι επαίνων στους εθελοντές από τον Συλλογο Μαραθωνοδρομων και Δρομέων Αργολίδας για τη μεγάλη τους προσφορά στον 6ο Αυθεντικό Φειδιππιδειο Δρόμο.
*όλες οι φωτογραφίες του αγώνα με όλους τα αθλητές στην σελίδα του Δρόμου Αξιών από σήμερα το βράδυ….
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 7ο Δρόμο Αξιών
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ