Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Πρόγραμμα για 10 άτομα προσομοίωσης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα...

Ναύπλιο: Πρόγραμμα για 10 άτομα προσομοίωσης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Νέο Πρόγραμμα Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων

Τίτλος: Model of European Court of Human Rights

Ποιοι: 10 άτομα 18-30 ετών

Πού: Ναύπλιο, Ελλάδα

Πότε: 3-11/05/ 2022 Προθεσμία: 10/04/2022

Στόχος του προγράμματος είναι η προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν εις βάθος τη δομή του Δικαστηρίου αυτού και θα κληθούν να αναλάβουν διάφορους ρόλους, όπως εκείνον του δικαστή. Η προσομοίωση θα βασίζεται στους κανονισμούς που ορίζονται από τον θεσμό αυτό και θα περιλαμβάνονται τόσο η προετοιμασία όσο και η ακροαματική διαδικασία. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα έχουν πλήρη ενημέρωση για το περιεχόμενο της υπόθεσης και στο τέλος θα πρέπει να λάβουν μια οριστική απόφαση βασιζόμενοι στα επιχειρήματα και των δύο πλευρών.

Διαμονή: Nafplia Hotel

Το καθημερινό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Γλώσσα Εργασίας: Ελληνικά/Γερμανικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία)

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος. Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική για όλη την διάρκεια του.

2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας).

4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ. Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ