Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ - Καμπόσος: "Κουβαλώ μαζί μου τα λόγια του Βασίλη Μπούρη" -...

ΒΙΝΤΕΟ – Καμπόσος: “Κουβαλώ μαζί μου τα λόγια του Βασίλη Μπούρη” – Ψήφισμα από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για τον Βασίλη Μπούρη ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε και ομόφωνα Ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Άργους.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του της 31ης Μαρτίου 2022, μετά από εισήγηση του κ. Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Άργους Βασιλείου Μπούρη και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.
ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα ευπατρίδη πρώην Δήμαρχο Άργους Βασίλειο Μπούρη και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας την τετραετία 2003 – 2006 και Δήμαρχος Άργους την τετραετία 2007 – 2010 και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο του τόπου μας και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
• Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος, πρώην Δημάρχου Άργους, Βασιλείου Μπούρη και συγκεκριμένα στην αγαπημένη του σύζυγο Γιάννα και στα αγαπημένα παιδιά του Νικολέτα και Δήμητρα.
• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
• Να ονομαστεί κεντρική οδός του νότιου τμήματος της πόλης μας σε οδό «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΟΥΡΗ».
• Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
• Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.
• Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
• Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τέλος
• Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ