Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑEπίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου Άργους

Eπίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου Άργους

Ευχαριστήριο μήνυμα για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου

Με αφορμή το ετήσιο ημερολόγιο που δημιουργήσαμε για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 με τη συνεργασία μαθητών, μαθητριών , εκπαιδευτικών , γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κεφαλαρίου , μας επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 μας επισκέφτηκε ο Κ. Παναγιώτης Νίκας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαντζούνης και Τάσος Γανώσης.. Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος σχολικής επιτροπής Νίκος Γκαβούνος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Δουράνου Αικατερίνη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κ. Γκόφης Θεοφάνης και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Μας δώρισαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή , παιδαγωγικά παιχνίδια και βιβλία και μας κέρασαν χυμούς.

Στη συνέχεια και εμείς από την μεριά μας χαρίσαμε το ημερολόγιο , την εφημερίδα του σχολείου μας και διάφορες δημιουργίες των παιδιών όπως χειροποίητα σαπούνια με ελαιόλαδο, την Κυρά Σαρακοστή και το Σταυρό φτιαγμένα με αλεύρι και αλάτι.

Μετά την αποχώρησή τους ανοίξαμε τα δώρα μας και με ενθουσιασμό τα παιδιά έπαιξαν με όλα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Νίκα Παναγιώτη που μας τίμησε με την παρουσία του και υλοποίησε ανάγκες του νηπιαγωγείου μας.

Οι εκπαιδευτικοί

Κάτσουδα Κωνσταντίνα

Κοδέλλα Παναγιώτα

Αναστασοπούλου Βασιλική

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ