Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Εορτάζει το Ναύπλιο - Εσπερινός στον Ι.Ν...

ΒΙΝΤΕΟ: Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Εορτάζει το Ναύπλιο – Εσπερινός στον Ι.Ν Ευαγγελίστριας

Το Ναύπλιο εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και απόψε Πέμπτη 24 Μαρτίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Εσπερινός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο, ενώ εκτός από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο λειτούργησαν και ιερείς από όλη την Αργολίδα.

Ακολούθησε λιτανεία της Εικόνας συνοδεία των “Αρματωμένων Μωραϊτών”, ενώ φέτος μετά από δύο χρόνια είχαμε και την παρουσία πολλών πιστών από το Ναύπλιο και όχι μόνο.

Παρόντες ήσαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ. Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γιάννης Μαντζούνης , ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους, κα. Ντίνα Νικολάκου και κ. Αντώνη Λυμπέρη, οι ανεξάρτητοι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.κ. Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο επιχειρηματίας, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, εκπρόσωποι από την Αυτοδιοίκηση και τα Σώματα Ασφαλείας.

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ