Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΚυκλοφορεί στα My market το ανοιξιάτικο τεύχος του βραβευμένου “ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ”

Κυκλοφορεί στα My market το ανοιξιάτικο τεύχος του βραβευμένου “ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ”

Το ανοιξιάτικο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και γιορτάζει τα 2 χρόνια του, έχοντας μόλις κατακτήσει την πρώτη μεγάλη του διάκριση,  το PLATINUM βραβείο στα PR Awards 2022. Μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της αλυσίδας στο περιεχόμενο του περιοδικού και στη φιλοσοφία που πρεσβεύει και αναδεικνύει στις σελίδες του.

My market

Το νέο τεύχος  μυρίζει Άνοιξη! Ξεχειλίζει θετική διάθεση που τόσο έχουμε ανάγκη, αλλά και υποσχέσεις για ανανέωση, νοστιμιά, ευεξία και ποιοτικές στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Στις σελίδες του θα βρούμε πρωτότυπες ιδέες για θρεπτικά νηστίσιμα σνακ, όμορφες προτάσεις για την Γιορτή της Μητέρας που σίγουρα θα ξετρελάνουν κάθε μανούλα, πασχαλινές τοπικές συνταγές για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και εναλλακτικές συνταγές μαγειρίτσας που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους vegetarian φίλους μας. Θα μάθουμε μέρη που ενδείκνυνται για πεζοπορία και άσκηση, πώς θα κάνουμε έναν καλό έλεγχο στο ποδήλατό μας πριν ξεκινήσουμε τις ανοιξιάτικες βόλτες, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά άδειες συσκευασίες από τρόφιμα και άλλα πολλά θέματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση!

My market

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40 €, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.

Ας υποδεχτούμε, λοιπόν την πιο χρωματιστή εποχή του χρόνου με αισιοδοξία όπως της αρμόζει και να ευχηθούμε ειρήνη και ευημερία, με την ελπίδα ότι ο κόσμος μπορεί και πάλι να κάνει βήματα προς την πρόοδο και τη δικαιοσύνη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ