Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤάσος Γανώσης ”Η νεολαία της Ερμιονίδας θα αποκτήσει αθλητικό κέντρο στο Κρανίδι”...

Τάσος Γανώσης ”Η νεολαία της Ερμιονίδας θα αποκτήσει αθλητικό κέντρο στο Κρανίδι” (βίντεο)

Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου & Δήμου Ερμιονίδας για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου Κρανιδίου.                       

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης μιλάει για το σημαντικό έργο και πόσο το έχει ανάγκη ο τόπος της Ερμιονίδας:

” Η σημερινή μέρα με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμο Ερμιονίδας για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου Κρανιδίου είναι πολύ σημαντική και μας γεμίζει χαρά και δικαιώση όσους έχουμε ασχοληθεί με τον αθλητισμό ενεργά αλλά και ως παράγοντες.

Είναι ένα έργο που η κοινωνία και η νεολαία του Κρανιδίου και της Ερμιονίδας το έχει ανάγκη για να εκφράσει και να στεγάσει τις αθλητικές προσπάθειες των ομάδων και ακαδημιών της. Η Περιφέρεια αποδεικνύει έμπρακτα με έργα τέτοιου βεληνεκούς ότι μεριμνά για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας μας, καθώς πέρα από αθλητικό κέντρο θα αποτελέσει κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναντήσεων.

Παράλληλα η Ερμιονίδα και η Αργολίδα ισχυροποιούν την θέση τους στον χάρτη των αθλητικών υποδομών της χώρας. Είμαι χαρούμενος γιατί 27-1 του 21 επισκεφθήκαμε από κοινού με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για να συζητήσουμε την ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Κρανίδι, και σήμερα ένα χρόνο μετά το έργο αυτό παίρνει σάρκα και οστά. Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Νίκα για το έργο αυτό που ξεκινά για την περιοχή μου και είμαι δίπλα του για να συνθέσουμε με σκοπό το κοινό καλό του τόπου.”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ