Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι κάτοικοι της Καρυάς Άργους χόρεψαν, μαγείρεψαν, και γλέντησαν στην εκπομπή...

Οι κάτοικοι της Καρυάς Άργους χόρεψαν, μαγείρεψαν, και γλέντησαν στην εκπομπή “ Κυριακή στο χωριό ξανά”

Τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής “Κυριακή στο χωριό ξανά” ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Πάρα πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν, συμμετείχαν, βοήθησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, μαγείρεψαν για να μπορέσει να εργαστεί το συνεργείο της εκπομπής με τον υψηλό επαγγελματισμό του.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους χορευτικούς ομίλους, το περιφερειακό τμήμα χορού του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, παράρτημα Κουτσοποδίου και την Ελληνική Παράδοση για την άψογη συμμετοχή τους. Ο ρυθμός που πήραν από το μουσικό παραδοσιακό σχήμα με τους Γιώργο Καραμούντζο, Θάνο Καρανάσιο, Χρήστο Λυκουρέντζο και Βασίλη Βήλο, με τη βοήθεια του Κώστα Τσεβόλπουλο, ήταν άψογος!

Ιδιαίτερη επίσης μνεία αξίζει στις γυναίκες του χωριού οι οποίες με πολύ μεράκι μαγείρεψαν και έδειξαν τους γαστρονομικούς θησαυρούς της περιοχής, με συντονίστρια τη Βιβή Μποζιονέκου.

Ευχαριστούμε τους Ιωάννη Μαλτέζο,Παναγιώτη Σκούφη, Σπυριδούλα Σπανού για την υποστήριξη και την παρουσία τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσες και όσους υποστήριξαν επιμέρους θεματικές ενότητες, παρουσιάζοντας το χωριό μας, όπως ο Sotiris Dam στην ενότητα Αθλητισμός και Ορειβασία, τη Μηλιά Γιαννακοόλη για τη διασύνδεση της Καρυάς με το παρελθόν της, τον Κωνσταντίνο Μπουντούρη για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του οικιστικού και αρχιτεκτονικού πλούτου της περιοχής, τον Τάσο Καραντζούλη για τη διασύνδεση με τους επιμέρους οικισμούς και την αγροτική παραγωγή.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ο χρόνος προβολής της εκπομπής.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

ΚΑΡΥΑ – Σύλλογος “Το Αρτεμίσιο”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ