Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ“ ΑΝΑΔΡΟΜΗ” τρίτη έντυπη, έκδοση του βιβλίου του Αθανάσιου Κ. Τσατσαρού

“ ΑΝΑΔΡΟΜΗ” τρίτη έντυπη, έκδοση του βιβλίου του Αθανάσιου Κ. Τσατσαρού

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την τρίτη, έντυπη, έκδοση του βιβλίου μου με τον τίτλο ” ΑΝΑΔΡΟΜΗ…” στο οποίο έχουν προστεθεί νέα θέματα, έχει γίνει μερική αναδιάταξη της ύλης του και διορθώθηκαν, ελπίζω, τα όποια υπόλοιπα “ημαρτημένα” του.

Η έκδοση αυτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενή χορηγία του Δήμου Ερμιονίδας, ο οποίος, έμπρακτα, ενθαρρύνει και στηρίζει πάντα, με κάθε τρόπο, προσπάθειες διάσωσης και διάδοσης της Λαϊκής μας Παράδοσης, που αποτελεί  αναντίρρητα, σημαντικό στοιχείο του Λαϊκού μας Πολιτισμού.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμότατα τον εκλεκτό μας Δήμαρχο κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο,τον δυναμικό Αντιδήμαρχό μας κ. Σπύρο Αντουλινάκη, την δραστήρια τοπική μας Πρόεδρο κ. Ελένη Προσίλη, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και κάθε Δημοτικό στέλεχος που ασχολείται με τα πολιτισμικά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, διότι με την υλική και ηθική τους στήριξη συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της τρίτης έκδοσης του βιβλίου μου, για την οποία είμαι ευτυχής και ευγνώμων προς τους συντελεστές – χορηγούς της. _

Αθανασιος Κ. Τσατσαρός

Δίδυμα  Μάρτιος  2022

Υ.γ. 1η Το βιβλίο μου θα παρουσιασθεί επίσημα προσεχώς από το Δήμο Ερμιονίδας και θα διατεθεί και πάλι δωρεάν.ν2η. Οσονούπω αναρτάται και ηλεκτρονικά στην παρούσα σελίδα μου του f.b. Αθ.Τσ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ