Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγκέντρωση οργάνωσαν οι Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους σήμερα στην Πλατεία Καποδίστρια...

Συγκέντρωση οργάνωσαν οι Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους σήμερα στην Πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Συγκέντρωση οργάνωσαν οι Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους (Μέλη της Ο.Γ.Ε.) σήμερα Τρίτη 8 Μάρτη στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο.

Όπως αναφέρει το κάλεσμα:

8η ΜΑΡΤΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – Μέρα πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή!

Η φετινή 8η Μάρτη είναι μέρα πάλης για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας ενάντια στην εκμετάλλευση, τη μήτρα της βίας και του ιμπεριαλιστικού πολέμου που ξέσπασε στην Ουκρανία.

Εντείνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν, καθώς η όξυνση των οικονομικών και γεωπολιτικών ανταγωνισμών ανάμεσα στο στρατόπεδο των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ από τη μια και αυτό της Ρωσίας από την άλλη, προειδοποιεί για τους τεράστιους κινδύνους ακόμα και γενικευμένης ανάφλεξης και τις επιπτώσεις που θα έχει για τον λαό μας αυτή η εμπλοκή.

Αρνούμαστε να στοιχηθούμε πίσω από τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου τμήματος των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων κ.ά. που τα υπηρετούν, το ένα ή το άλλο κράτος ή ομάδα κρατών ή διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών.

 Στις 8 Μάρτη, δυναμώνουμε το σύνθημα “Εκμετάλλευση, πόλεμοι και βία. Ασπίδα προστασίας η πάλη για τη γυναικεία ισοτιμία και τη χειραφέτηση των λαών”!

 Άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας. Να ξηλωθούν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και υποδομές. Να μην επικυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις. Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ