Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: 923.000 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΔΕΥΑΝ στη ΔΕΥΑΑρΜ - Καμπόσος:...

ΒΙΝΤΕΟ: 923.000 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΔΕΥΑΝ στη ΔΕΥΑΑρΜ – Καμπόσος: “Οφείλω να διαφυλάξω τα συμφέροντα του Δήμου”


“Ποτέ δεν ψάξαμε δικαστικούς δρόμους για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, θέλαμε να έχουμε μια καλή συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων, όμως όρισαν άλλοι το πως πρέπει να συναλλασσόμεθα” ανέφερε με νόημα -μεταξύ άλλων – ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος αναφορικά με πρόσφατη δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτευσης Δήμου Ναυπλιέων πρέπει να καταβάλει 923.000 ευρώ στην ΔΕΥΑΑρΜ, οφειλές που προέκυψαν στα πλαίσια της κοινής λειτουργίας του Βιολογικού.

Επίσης μιλά για την υπόθεση και την πρόσφατη δικαστική απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου και η νομική σύμβουλος του κ. Καμπόσου, κα. Χρυσαυγή Τσαρούμη-Παπαγεωργίου. “Κάνω μια ύστατη προσπάθεια να καταβληθεί το ποσό ως οφείλεται και έχει αναγνωριστεί και από τη Δικαιοσύνη, διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προσφύγουμε στην αναγκαστική εκτέλεση με τυχόν κατασχέσεις ή σε οποιαδήποτε δυνατότητα μας δίνει ο Νόμος ώστε να εξασφαλιστεί η οφειλή..” ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Τσαρούμη-Παπαγεωργίου.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ