Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Τρισάγιο στο Ναύπλιο υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος...

ΒΙΝΤΕΟ: Τρισάγιο στο Ναύπλιο υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών

Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος, κ. Νεκτάριο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Προηγήθηκε μνημόσυνο, σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου (Ψυχοσάββατο)  υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Στρατιωτικών και Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.

Παρόντες ήσαν οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ. Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων και Επιδαύρου, κ.κ Δημήτρης Κωστούρος και Τάσος Χρόνης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Παν. Πούπουζας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο γνωστός για την ιδιαίτερη ευαισθησία και τις σημαντικές δωρεές του προς την Ελληνική Αστυνομία επιχειρηματίας, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, εκπρόσωποι των Αποστράτων, συγγενείς και φυσικά το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με τον πρόεδρο κ. Σπύρο Κατσίρη να επισημαίνει πως η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει την επικινδυνότητα του
αστυνομικού επαγγέλματος.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ