Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Τελετή παραλαβής δύο σύγχρονων ασθενοφόρων δωρεά του Ιδρύματος "Κώστας Μ. Λεμός"...

ΒΙΝΤΕΟ: Τελετή παραλαβής δύο σύγχρονων ασθενοφόρων δωρεά του Ιδρύματος “Κώστας Μ. Λεμός” στο ΕΚΑΒ Αργολίδας

Δύο απολύτως σύγχρονα και εξοπλισμένα ασθενοφόρα (κινητή μονάδα και ασθενοφόρο) δώρησε το Ίδρυμα “Κώστας Μ. Λεμός” στο ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή παραλαβής στην έδρα του ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγ. Τριάδα και τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας, κ. Νεκτάριο.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο κ. Ανδρέας Σπύρου από το Ίδρυμα “Κώστας Μ. Λεμός” οι δήμαρχοι Ναυπλιέων και Επιδαύρου, κ.κ Δημ. Κωστούρος και Τάσος Χρόνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου, κ.κ Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, κ. Κώστας Κατσαρός, ο εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Μαντζούνης ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας, κ. Βασίλης Οψιμούλης, η  Διοικήτριας του Γ.Ν.Αργολίδας κ. Κασνακτσόγλου Γεσθημανή , εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ και της αυτοδιοίκησης

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ