Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜεγάλη επιτυχία Καμπόσου η εξασφάλιση χρηματοδότησης νέου κλειστού γηπέδου Άργους με υπογραφή...

Μεγάλη επιτυχία Καμπόσου η εξασφάλιση χρηματοδότησης νέου κλειστού γηπέδου Άργους με υπογραφή Πέτσα

«Μεγάλη επιτυχία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, η εξασφάλιση χρηματοδότησης νέου κλειστού γηπέδου, με υπογραφή Πέτσα»

Μια μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο μας εξασφάλισε σήμερα ο Δήμαρχος

Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Σε προκαθορισμένο ραντεβού που είχε το πρωί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του νέου Κλειστού Γηπέδου που θα υλοποιηθεί στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους.

Με αυτό το καταπληκτικό νέο για το δήμο Άργους Μυκηνών επέστρεψε λοιπόν από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δημήτρης Καμπόσος. Ένα μεγάλο όνειρο της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των αθλητών/τριών και αθλητικών συλλόγων του τόπου μας, βρίσκει το δρόμο του.

Από το 1980, πριν 42 χρόνια που κατασκευάστηκε το σημερινό κλειστό γυμναστήριο του Άργους, οι ανάγκες έχουν αλλάξει και έχουν πολλαπλασιαστεί. Οι ομάδες και οι αθλητές/τριες πολλοί περισσότερες, τα αθλήματα που έχουν αναπτυχθεί στο Άργος πολλά περισσότερα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ως άνθρωπος του αθλητισμού, διέγνωσε πολύ νωρίς το πρόβλημα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με τις άοκνες προσπάθειες του, να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ