Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Τ. Δ. Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παρέδωσε λάδι και παιχνίδια...

Η Τ. Δ. Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παρέδωσε λάδι και παιχνίδια στην «ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου από την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες ελαιόλαδου καθώς και παιχνίδια στην «ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Η 15η Φεβρουάριου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Στο πλαίσιο αυτό από την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες ελαιόλαδου καθώς και παιδικά παιχνίδια στην «ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Πρόκειται για μία ακόμα δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 15-02-2022.

Ειδικότερα, από τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας, Αθανάσιο Κατσιγιάννη παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες συσκευασμένου ελαιόλαδου καθώς και παιδικά παιχνίδια στα γραφεία της «ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι οι ποσότητες του ελαιόλαδου είναι ευγενική προσφορά του Δήμου Επιδαύρου και η συγκέντρωση αυτών έγινε με τη συνδρομή του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη.                                                              

Τονίζεται, ότι η «ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» είναι μια Ένωση Κοινωφελών Οργανώσεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να ενώσει τις προσπάθειές τους για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Δραστηριοποιείται σε διάφορες περιοχές ανά την επικράτεια με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την προστασία των παιδιών.

SERVO PER AMICECO

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ