Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚοπή πίτας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Κοπή πίτας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας , ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Προεδρος και επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ, καθηγητής του ΠΑΠΕΛ κ. Παναγιωτης Λιαργκοβας , ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Πάρης Κατσικερος, οι Πρόεδροι και των πέντε λογιστικών συλλόγων της Πελοποννήσου ,Αργολίδας Δημήτρης Μπαστούνης, Αρκαδίας Γιώργος Μαυρόγιαννης, Κορινθίας Δημήτρης Παλυβός, Λακωνίας Ηλίας Κοντάκος, Μεσσηνίας Κώστας Κουτσουμπός, και πλήθος συναδέλφων οικονομολόγων από όλη τη Πελοπόννησο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου Πάνος Κρητικός αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη παρουσία τους, αναφέρθηκε στον θεσμοθετημένο ρόλο του Οικονομικού Επιμελητηρίου ως επιστημονικός σύμβουλος της πολιτείας και της κοινωνίας, και στην εξωστρέφεια και  εποικοδομητική  συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Τ. Πελοποννήσου του Ο.Ε.Ε. με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμους, Επιμελητήρια , Πανεπιστήμιο και τους λογιστικούς συλλόγους της Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Περιφερειάρχης κ. Π. Νίκας ,ο Πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Π. κ. Φ. Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ι.Παναρίτης και ο Πρόεδρος του ΚΕΠΕ κ. Π.Λιαργόβας. Όλοι τους τόνισαν την άριστοι συνεργασία που υπάρχει με το Οικονομικό Επιμελητήριο και ευχήθηκαν για μία ανάλογη συνέχεια.

Για την Διοίκηση του 11ου Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Ο.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Κρητικός Δ. Παναγιώτης

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ