Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Με την Αργολίδα ξεκινά η κεντρική διαχείριση απορριμμάτων - Σχοινοχωρίτης: "Κερδίζουμε...

ΒΙΝΤΕΟ: Με την Αργολίδα ξεκινά η κεντρική διαχείριση απορριμμάτων – Σχοινοχωρίτης: “Κερδίζουμε το στοίχημα για καθαρή Πελοπόννησο”

Τις πρώτες ποσότητες απορριμάτων προς επεξεργασία παρέλαβε χθες Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου η μονάδα της Παλαιόχουνης, η οποία έχει ξεκινήσει την δοκιμαστική της λειτουργία, στο πλαίσιο της μεταβατικής φάσης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εν λόγω μονάδα προορίζεται, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση, να επεξεργαστεί απορρίμματα από δήμους της 1ης διαχειριστικής ενότητας, δηλαδή από τους δήμους της Αργολίδας, της Κορινθίας και από τα 2/3 της Αρκαδίας -με τους Δήμους Τρίπολης και Ναυπλιέων να είναι οι πρώτοι που οδήγησαν απορρίμματα προς επεξεργασία στην Παλαιόχουνη.

Σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου η κάμερα του argonafplia.gr βρέθηκε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης της Αργολίδας λίγο έξω από το Ναύπλιο όπου και ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία και μας μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας. κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης φανερά ικανοποιημένος για την έναρξη της ολοκληρωμένης διαχείρισης, καθώς και ο κ. Μπάμπης Χαραλαμπίδης, project manager του σταθμού.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ