Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνταξιούχοι ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας : “Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών

Συνταξιούχοι ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας : “Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ- ΕΦΚΑ Αργολίδας στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό και δηλώνει αποφασιστικά ότι οι αγρότες δεν είναι μόνοι τους.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

Οι αγρότες αγωνιούν και παλεύουν για να ζήσουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια και να μπορούν να καλλιεργούν τα χωράφια τους.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι για πολλοστή φορά με την καταστροφή της σοδειάς τους, χωρίς την πλήρη κάλυψή τους από τον Κανονισμό του ΕΛΓΑ στο 100% της ζημιάς και χωρίς να διασφαλίζεται η έγκαιρη αποζημίωσή τους. Η πρόσφατη καταστροφή λόγω της κακοκαιρίας είναι ένα ακόμη χτύπημα στην επιβίωση των βιοπαλαιστών αγροτών, επιπλέον της καταστροφής που υπέστησαν λόγω κορονοϊού.

Τα αιτήματά τους αφορούν όλο τον λαό που θέλει να έχει φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για την διατροφή του. Είναι δίκαια αιτήματα και πρέπει να ικανοποιηθούν τώρα. Συμμετέχουμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που καλεί ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, την Παρασκευή 11/02 στις 12πμ σε κινητοποίηση στην ΔΕΗ Ναυπλίου και την Κυριακή 13/02 στις 11πμ στο χώρο του μπλόκου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ