Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Μυκηναϊκός Α.Σ. Αργολίδας και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης στο Περιφερειακό...

Ο Μυκηναϊκός Α.Σ. Αργολίδας και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ( Ε.Ι.Ο.) διοργανώνει στις 4 – 6 Φεβρουαρίου 2022 το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος για το έτος 2022 για τις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST και ILCA 4.

Το Πρωτάθλημα φιλοξενείται στην πόλη του Γυθείου και συμμετέχουν περίπου 100 σκάφη από 10 Ομίλους της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το ευρύ κοινό με σκοπό τη γνωριμία του κόσμου με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Στα πλαίσια του ανωτέρω Πρωταθλήματος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στις 27 – 30 Ιανουαρίου 2022 προπονητικό Camp με την παρουσία διακεκριμένων προπονητών με την αθλητική τους ομάδα, διεθνούς Κριτή και γυμναστή της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Αργολίδα μας συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος στο Γύθειο με δύο συλλόγους, τον νεοσύστατο Μυκηναϊκό Α.Σ.Αργολίδας, με έδρα το Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών, και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης, έναν όμιλο με μακρά πορεία και εμπειρία ακόμα και στη διοργάνωση πανελληνίων πρωταθλημάτων. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ