Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ-Μπαρού: "Καμία συνεργασία και κατανόηση από την Επιθεώρηση Εργασίας για τα προβλήματα...

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαρού: “Καμία συνεργασία και κατανόηση από την Επιθεώρηση Εργασίας για τα προβλήματα των εργαζομένων”

“Δεν έχουμε καμία συνεργασία, καμία αυτό νομίζω τα λέει όλα” αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του argonafplia.gr o πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας- Ερμιονίδας αναφορικά με την λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας στην Αργολίδα.
Αναλυτικά και η σχετική Ανακοίνωση από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας- Ερμιονίδας
Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας- Ερμιονίδας έχει εδώ και πολύ καιρό διαμαρτυρηθεί προς το Υπουργείο Εργασίας για την λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας του Νομού.

 

Έχει τονίσει στους Αρμόδιους Υπουργούς την παντελή έλλειψη συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού. Και έχει ζητήσει να ληφθούν μέτρα για αλλαγή της συμπεριφοράς των υπευθύνων ή διαφορετικά την αντικατάστασή τους.

Έκτοτε δεν συνέβη τίποτα. Ούτε το Υπουργείο έλαβε υπόψιν τις διαμαρτυρίες μας, αλλά ούτε και οι Αρμόδιοι της Επιθεώρησης Εργασίας της Αργολίδας άλλαξαν στάση.

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι την ίδια αντίληψη και γνώμη έχουν και οι συνάδελφοι του γειτονικού Εργατικού Κέντρου Άργους, η Διοίκηση του οποίου αποτελείται από έμπειρους συνδικαλιστές που έχουν συνεργασθεί με πολλούς προϊσταμένους της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ως εκ τούτου η έλλειψη σωστής λειτουργίας και συνεννόησης με όλους τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού έχει δημιουργήσει ένα μείζον αδιέξοδο που πρέπει άμεσα να αρθεί.

Συντασσόμεθα με τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και ζητούμε την άμεση ομαλοποίηση των σχέσεων συνεργασίας Κρατικού μηχανισμού και εκπροσώπων της Εργατικής Τάξης.

Σε αντίθετη δε περίπτωση διατήρησης αυτής της ασυνεννοησίας και δυσαρμονίας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε από κοινού όλοι σε ενέργειες που θα είναι πολύ δυσάρεστες για όλους μας.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ