Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠάτερ Ελευθέριος Μίχος : Είναι απάνθρωπο να πηγαίνουν ασθενείς στο νοσοκομείο του...

Πάτερ Ελευθέριος Μίχος : Είναι απάνθρωπο να πηγαίνουν ασθενείς στο νοσοκομείο του Άργους και να τους διώχνουν γιατί δεν έχουν υλικά

Ο Πάτερ Ελευθέριος Μίχος της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου βίωσε ένα ατυχές περιστατικό με τον τραυματισμό της 85χρονης μητέρας του όπου έπρεπε να χειρουργηθεί στο ισχίο.

Το νοσοκομείο Αργολίδας όπου μεταφερθεί η τραυματίας του είπαν να κράτηση την μητέρα του στο σπίτι και σε 21 ημέρες!! θα έχει αποκατασταθεί το κάταγμα!!!!

Η απαράδεκτη αυτή απάντηση έκανε τον πάτερ Ελευθέριο Μίχο να αγανάκτηση για το σύστημα υγείας του νομού Αργολίδας. Σε eπικοινωνία που είχε το argonafplia.gr μας είπε :

Είναι απάνθρωπο να πηγαίνουν ασθενείς στο νοσοκομείο του Άργους και να τους διώχνουν γιατί δεν έχουν υλικά. Σε αυτό πρέπει να μας απαντήσει η διοίκηση του νοσοκομείου για την χορήγηση υλικών .”

“Ζητάμε απάντηση και από την νεοδιορισθέντα διοικήτρια η Μάνια Κασνακτσόγλου για την κατάσταση του νοσοκομείου .”

Ο παπα Λευτέρης έγραψε αγανακτισμένος:

Ντροπή και αίσχος για το Νοσοκομείο του Άργους.Εισήχθη η μητέρα μου ηλικίας 85 ετών με κάταγμα ισχύος και η απάντηση είναι ότι δεν μπορούν να την χειρουργήσουν διοτι δεν υπάρχουν χρήματα στο νοσοκομείο για αγορά υλικών του χειρουργείου. Μας είπαν να την πάρουμε στο σπίτι και μετά από 21 μέρες θα αποκατασταθεί το κάταγμα .Μετά από πολλά παράπονα μας απαντούν ότι την Δευτέρα ΘΑ πραγματοποιηθεί το χειρουργείο που θα υπάρχουν τα χρήματα. Αν είναι δυνατόν να μας λένε να την πάρουμε σπίτι μας.Αν είναι δυνατόν να λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για αυτού του είδους περιστατικά; Εισαγγελέας υπάρχει; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις;”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ