Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟμάδα Γυναικών Ναυπλίου :”Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου”

Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου :”Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου”

Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου δηλώνει την αλληλεγγύη της και τη στήριξή της στον αγώνα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ για μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων.

Η υποστελέχωση των κλινικών και των τμημάτων από υγειονομικούς και η λειτουργία του νοσοκομείου από εργαζόμενους με ελαστικές μορφές απασχόλησης, ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αποδεικνύουν ότι το γαϊτανάκι των εξάμηνων ή ετήσιων παρατάσεων των συμβάσεων όλων των κυβερνήσεων καλά κρατεί, για να έχουν με το πιστόλι στον κρόταφο τους εργαζόμενους, χωρίς δικαιώματα και με εργασιακές σχέσεις – λάστιχο, να καλύπτουν τις υγειονομικές δομές.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της πόλης μας, μαζί με το μόνιμο προσωπικό δίνουν μάχη για την προστασία της ζωής, της υγείας των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας και οι απολύσεις τους θα αποδυναμώσουν δραματικά τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Θα δημιουργήσουν κενό στις παρεχόμενες υπηρεσίες, σε συνθήκες που δεν περισσεύει κανείς.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τη φωνή διεκδίκησης των εργαζομένων του νοσοκομείου της πόλης μας και απαιτούμε μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Καλούμε τις γυναίκες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Παρασκευή 21/1/2022 στις 13:00 στο χώρο του Νοσοκομείου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ