Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας από τον Δήμο...

ΒΙΝΤΕΟ: Εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών, κα. Σπυριδούλα Σπανού μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr κατόπιν της ολοκλήρωσης εργασιών του εργολάβου που είχε αναλάβει το Έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» και τη πρόσφατη επίσκεψη στη Σχολική Μονάδα.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με τα όσα δήλωσε η κα. Σπανού

Αναλυτικότερα και όπως αναφέρει η κα. Σπανού:

Ως αρμόδια Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών , πρόσφατα πραγματοποιήσα με τους πολιτικούς μηχανικούς της υπηρεσίας μας κ. Σούρσο Κων/νο & κ. Παπάζογλου Χρήστο, επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας κατόπιν της ολοκλήρωσης εργασιών του εργολάβου που είχε αναλάβει το
Έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ».
Στο χώρο του σχολείου μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Ελισάβετ Χατζηνικολάου, ο εκπαιδευτικός Ψύχας Παναγιώτης , ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Χρήστος Πετσέλης που είναι όλα αυτά τα χρόνια αρωγός του Μουσικού Σχολείου & ο πρόεδρος της Κοινότητας Προσύμνης Μπινιάρης Γιώργος όπου και εδρεύει το Μουσικό Σχολείο Αργολιδας.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Στα πλαίσια του παραπάνω έργου πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες εργασίες:
Εσωτερικές διαμορφώσεις αιθουσών και γραφείων με τοιχοποιία ξηράς δόμησης (τοίχοι γυψοσανίδας με ηχομόνωση και ορισμένες νέες πόρτες, όπου απαιτούνταν).
-Αποξήλωση εξωτερικών κουφωμάτων και αντικατάστασή τους με νέα θερμομονωτικά.
-Αποξήλωση σαθρών εξωτερικών επιχρισμάτων και ανακατασκευή τους.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
-Μαρμαροποδιές στα στηθαία του δώματος.
-Εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί.
-Αντικατάσταση των θερμαντικών σωμάτων του συστήματος θέρμανσης με χρήση ζεστού νερού.
-Αντικατάσταση του συνόλου των εσωτερικών φωτιστικών σωμάτων.
-Νέα ηλεκτρολογικά δίκτυα (πίνακες, καλωδιώσεις).
-Πλήρη ανακαίνιση υφιστάμενου κτηρίου βοηθητικών χώρων και διαμόρφωσή του σε σχολικές αίθουσες, WC και αποθηκευτικό χώρο.Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή εξωτερικών και εσωτερικών τοιχοποιιών (με προδιαγραφές ηχομόνωσης & θερμομόνωσης), την υγρομόνωση και θερμομόνωση του δώματος, την κατασκευή νέου χώρου WC, ο οποίος εξυπηρετεί ΑΜΕΑ, την κατασκευή δαπέδου με επίστρωση πλακιδίων, την τοποθέτηση νέων θερμομονωτικών εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου, εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς, εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών ηλεκτρολογικών δικτύων.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και η Δημοτική Αρχη Δήμου Άργους Μυκηνών βρίσκονται δίπλα στο εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό πληθυσμό του Μουσικού Σχολείου Αργολιδας βελτιώνοντας τις υποδομές του και κατ’ επέκταση την εκπαιδευτική διαδικασία.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ