Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

ΒΙΝΤΕΟ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων από τον Γιάννη Μαλτέζο στο νέο Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε Αργολίδας.

Στο Ναύπλιο βρέθηκε η κάμερα του argonafplia.gr. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

Παρόντες στην τελετή ήταν ο βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Γκιόλας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μαντζούνης που όπως είπε ” είμαστε δίπλα να προχωρήσουμε μαζί”

Οι βουλευτές Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν, ωστόσο μετέφεραν τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και την απεριόριστη στήριξη στον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη ως νέου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία.
Αρχικά, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννης Μαλτέζος εξέφρασε την στήριξή του στον νέο Αντιπεριφερειάρχη, τον ευχαρίστησε για την αποδοτική συνεργασία και δήλωσε «σίγουρος ότι το σύνολο των ικανοτήτων του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη θα αποζημίωσει την επιλογή του κ. Νίκα»

 

Στη συνέχεια, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, το λαό της Αργολίδας και τους συναδέλφους του Γιάννη Μαλτέζο και Γιάννη Μαντζούνη για την αγαστή συνεργασία τονίζοντας ότι «η αφετηρία μας και η λήξη μας είναι θα είναι μια καλύτερη Αργολίδα».

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Τέλος, ο κ. Μαντζούνης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχάρη τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και εξέφρασε την στήριξή του.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ