ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ LASER ALEXANDRITE

Αποτρίχωση
- Advertisement -

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ LASER ALEXANDRITE

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER;
Είναι μια μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, με την οποία συντελείται μόνιμη καταστροφή της τρίχας στο πρόσωπο και το σώμα. Η συσκευή laser παράγει φως σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος, το οποίο δρα επιλεκτικά στη μελανίνη της τρίχας, αρχικά καίγοντας και αργότερα απενεργοποιώντας το θύλακας της τρίχας.

- Advertisement -

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί πλέον τη μέθοδο εκλογής για τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν να απαλλαχθούν οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία του σώματος που υπάρχουν τρίχες. Δηλαδή γίνεται στο πρόσωπο ( άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, μέτωπο), και στο σώμα ( στις μασχάλες, το στήθος, την κοιλιά, στην περιοχή του μπικίνι και τέλος στα πόδια).

Η ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;

Η αποτρίχωση με laser δεν είναι καθόλου επικίνδυνη, αφού το φως που παράγεται είναι ειδικό για τη μελανίνη της τρίχας. Το laser δηλαδή δεν μπορεί να περάσει το δέρμα και να φθάσει στους ιστούς κάτω από αυτό. Αντίθετα μετά την αποτρίχωση με laser το δέρμα παραμένει απαλό και λείο, χωρίς ανεπιθύμητα σπυράκια, χωρίς τρίχες να μπαίνουν μέσα στο δέρμα και χωρίς ερεθισμούς που προκαλούνται από τους κλασικούς τρόπους αποτρίχωσης.

ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΤΡΙΧΑΣ;
Η laser αποτρίχωση ενδείκνυται για όλες τις τρίχες του σώματος που έχουν μελανίνη, δηλαδή για τις τρίχες που είναι καστανές ή μαύρες. Οι ξανθές και οι λευκές τρίχες δεν εξουδετερώνονται επειδή δεν έχουν μελανίνη και άρα δεν απορροφούν το laser. Για τις τρίχες αυτές απαιτούνται οι κλασικοί τρόποι αποτρίχωσης.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
Διαβάστε Περισσότερα
———————————————————–

Η Ζωή Βεηκώντη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικεύτηκε στη Δερματολογική Κλινική του 401 Γεν. Στρατιωτικού Νοσοκομείου
Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σε εξειδικευμένα τμήματα του Νοσοκομείου
Α. Συγγρός. Παράλληλα εξειδικεύθηκε στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία.
Μετεκπαιδεύτηκε στις θεραπείες αντιγήρανσης στα πλέον γνωστά και αναγνωρισμένα κέντρα στην Ευρώπη. Έχει λάβει όλες τις πιστοποιήσεις για την εφαρμογή των θεραπειών κοσμητικής δερματολογίας (Botox, υαλουρονικού, μεσοθεραπεία, fillers, peelings).

Σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνη του Δερματολογικού Κέντρου στους Αμπελόκηπους, Αθήνα  All for Skin.

 ΖΩΗ ΒΕΗΚΩΝΤΗ – 211 41 02 548 – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

- Advertisement -

________________