Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΠροσλήψεις Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Προσλήψεις Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Από τη Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης ανακοινώνεται ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα καλυφθούν όλες οι κενές θέσεις Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού.

Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι που κατέχουν τα τυπικά προσόντα καλούνται να υποβάλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο e mail: [email protected] για να κληθούν ύστερα σε προφορική συνέντευξη. Για το Νοσηλευτικό Προσωπικό γίνονται δεκτές οι αιτήσεις Νοσηλευτών και Βοηθών Νοσηλευτών όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης ( Π.Ε., Τ.Ε.,Δ.Ε., Ι..Ε.Κ.}.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τις θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού είναι η κατοχή αντίστοιχης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί και θα ληφθεί υπ¨όψιν στη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης.

Για την κάλυψη θέσεων Βοηθητικού Προσωπικού ( Φροντιστές και Φροντίστριες ) δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα και αίτηση πρόσληψης μπορούν να υποβάλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να εργαστούν στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης εξασφαλίζοντας μία θέση εργασίας σε ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας. Όλοι οι υπάλληλοι που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση τρίμηνης δοκιμαστικής εργασίας και μετέπειτα σύμβαση αορίστου χρόνου.
Επειδή η διαδικασία κάλυψης των κενών θέσεων που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιο καιρό { δηλ. στην στην έναρξη του έτους } καθορίζει και τον ετήσιο  προϋπολογισμό του Κέντρου οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τέλος του τρέχοντος μήνα ( 31/1/22 ) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής του βιογραφικού σημειώματος στο e mail: [email protected]
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
Ο ΓΕΝ. ΔΝΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ