Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημέρωση του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία

Ενημέρωση του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου, ανακοινώνει στα μέλη του, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι αιτήσεις επαναπρόσληψης στα Ξενοδοχεία, θα γίνονται μέσω του Σωματείου μας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά από 11-1-2022 ημέρα Τρίτη και ώρες 10 π.μ. μέχρι 1 μ.μ, μέχρι και στις 26-1-2022 ημέρα Τετάρτη , στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2) εκτός Σαββάτου και Κυριακής .

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι ,

Μετά την 14/2000 απόφαση του Αρείου Πάγου κατοχυρώνεται το δικαίωμα της επαναπρόσληψης στο Ξενοδοχείο που εργαστήκατε και πρέπει όλοι να κάνετε τις αιτήσεις σας μέσω του Σωματείου .

Πολλοί συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια δεν ακολουθούσαν αυτή την διαδικασία, όμως όλοι είδαμε φέτος με τις αναστολές της σύμβασης που προέκυψαν λόγω της Πανδημίας πόσο σημαντικό είναι να τα έχουμε κάνει όλα νόμιμα και επειδή και το 2022 προβλέπεται αρκετά δύσκολο, είναι επιτακτική ανάγκη να τηρήσουμε την διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες στο Εργατικό Κέντρο στο τηλέφωνο 2752028141.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ         ΜΕΝΕΛΙΑ ΜΠΑΡΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ