Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας

Με λίγο “διαφορετικό” τρόπο έγιναν σήμερα οι δημαιρεσίες στο Δήμο Επιδαύρου,  καθώς η παρουσία μου ήταν ηλεκτρονική,  λόγω κρούσματος στην οικογένεια μου.

Μετά από πρόταση μας ο Φώτης Οψιμούλης συνεχίζει την θητεία του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου με ποσοστό πάνω από 90% στους ψηφίσαντες δημοτικούς συμβούλους!

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Ανδρέας Σαρρής με ευρεία πλειοψηφία από την μείζονα αντιπολίτευση ενώ γραμματέας εκλέχθηκε ο Θανάσης Γαλάνης από την ελλάσονα αντιπολίτευση και αυτός με ευρεία πλειοψηφία.

Η προηγούμενη επιτυχημένη περίοδος και φυσικά τα ανοιχτά συμβούλια μέσω της πλατφόρμας εγγυώνται την απρόσκοπτη και διαφανή πορεία του δημοτικού συμβουλίου μας, μέχρι το τέλος της θητείας μας.

Στην οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Γιώργος Πούλος , Χρήστος Μαργέλης , Ευαγγελία Σμυρλή και Θανάσης Γαλάνης, όπου μαζί με τους ορισμένους με απόφαση δημάρχου Κώστας Γαλάνης και Ιούλιος Λαλιώτης και φυσικά με πρόεδρο τον Δήμαρχο θα αποτελούν τη νέα οικονομική επιτροπή έως την λήξη της θητείας μας, 31/12/2023.

Ένα  από τα σημαντικά όργανα της λειτουργίας του Δήμου με το νόμο.

Καλή θητεία σε όλους

Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ