Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΧρόνης: “Η χρονιά έκλεισε για το Δήμο Επιδαύρου, όσον αφορά τα έργα...

Χρόνης: “Η χρονιά έκλεισε για το Δήμο Επιδαύρου, όσον αφορά τα έργα μας, με τον καλύτερο τρόπο!”

Η χρονιά έκλεισε για το Δήμο Επιδαύρου, όσον αφορά τα έργα μας, με τον καλύτερο τρόπο!

Η ενταγμένη πρόταση  για τον τηλεελεγχο – τηλεμετρία στην ύδρευση, μετά τις απαραίτητες διορθώσεις και αλλαγές βγήκε στον “αέρα”!

Το μεγάλο έργο προϋπολογισμού  3.800.000  περίπου, το οποίο εντάχθηκε στις 27 /11/ 2020 στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, θα λειτουργήσει προς όφελος όλου του Δήμου με σοβαρά περιβαλλοντικά (εξοικονόμηση νερού και ενέργειας) και σύγχρονα ψηφιακά κριτήρια!

Ευχαριστούμε το Δίκτυο Πόλεων (ΔΕΠΑΝ) για την αμέριστη βοήθεια ώστε να προχωρήσει με ασφάλεια και ολοκληρωμένα ο φάκελος του έργου.

Η ΔΕΠΑΝ έκανε προγραμματικη σύμβαση με την ΔΕΥΑ Επιδαύρου και ανέλαβε αρκετά κομμάτια της πρότασης τόσο μέχρι τώρα όσο και μέχρι την ολοκλήρωση της πράξης,  καθώς οι υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας δεν μας το επιτρέπουν!

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ Γιώργος Παύλου , όλο το Δ.Σ. και φυσικά οι εργαζόμενοι ακολουθούν  τον αρχικό σχεδιασμό για εξυγίανση και εξορθολογισμό της επιχείρησης αλλά και της χρήσης νερού,  με απτά αποτελέσματα, μέσα από καθημερινό αγώνα, τα τελευταία δύο χρόνια!

Στις αρχές του 2022 αναμένουμε να προκηρυχθούν και τα υπόλοιπα μεγάλα έργα, ώστε εντός του έτους να ξεκινήσουν οι εργασίες των αναδόχων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ